EuroJackpot

Exclusive image 100% - Kjøp en billett og få en gratis
For og Imot
  • 12 forskjellige vinnende kategorier
  • tilbyr høye jackpotter og imponerende odds
  • ukentlige trekninger

EuroJackpot er et lotteri som spilles på tvers av landegrensene i Europa. Lotteriet ble lansert i mars 2012, og siden 1 februar 2013 har de følgende landene kunne deltatt i i lotteriet: Kroatia, Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Island, Italia, Latvia, Litauen, Nederland, Norge, Slovenia, Spania og Sverige.

EuroJackpot trekningen skjer hver fredag klokken 21:00 i Helsinki, Finland. Vinnerbillettene derimot blir evaluert i Tyskland og Danmark. En vanlig Jackpot starter på 10 millioner Euro, men hvis ingen vinner på en stund kan de vokse seg opp til enorme 90 millioner Euro.

Det er mulig å vinne enorme penger på EuroJackpot. Selv om oddsen er relativt lav, har du muligheten til å vinne noen av de største gevinstene i lotterimarkedet nettopp hos EuroJackpot. På den 12. april 2013 stakk for eksempel en heldig tysk person av med hele 46 millioner Euro. Det kan bli deg hvis du er heldig.

Regler

Det koster 2 Euro per linje du spiller per uke. Oddsen for å stikke av med Jackpotten er rundt 1:59. Hvordan kan du vinne? Når du kjøper din lotterikupong må du velge 5 numre fra en liste på 50. I tillegg må du velge 2 ekstra nummer fra en liste på 8 tall. Hvis du får alle numrene du har valgt vinner du jackpotten.

Det er svært få regler i dette spillet, noe som også gjør det så populært. For å kunne spille derimot må du komme fra et av landene i listen ovenfor. På nettsiden kan du finne mer informasjon om salget av lotterikupongene, og det er også på deres nettside du kan sjekke forrige ukes resultater. I likhet med alle andre pengespill må du være enten 16 eller 18 år for å kunne kjøpe lotterikuponger, avhengig av hvilket land du bor i.

Gevinster

Som nevnt ovenfor kan jackpotten gå opp til så mye som 90 millioner Euro. Det har desverre ikke hendt foreløpig. De to høyeste utbetalingene så langt har begge vært i Tyskland. Den største var på hele 46 millioner Euro, mens nummer to var på 41 og en halv million. På den 3. mai 2013 var det faktisk en nordmann som stakk av med jackpotten. Denne gangen var den på 13 og en halv million Euro. Ikke verst!

De laveste gevinstene betales ut hvis du ender opp med 3 riktige tall. Det kan for eksempel være 2 av hovedtallene og 1 av de ekstra 2 tallene du velger ut, eller 1 av hovedtallene og 2 av de ekstra tallene du velger ut. Det er med andre ord store muligheter til å stikke av med mindre premier i dette lotteriet.

Spill på nett

Hvordan kan du delta i lotteriet på nett? Når du går til lotteriets nettside www.eurojackpot.com er det første du må gjøre å velge hvilket land du bor i. Når du velger Norge blir du videresendt til Norsk Tipping siden det er de som selger EuroJackpot billetter i det norske markedet. Når du har valgt disse lotterikupongene kan du enten velge spill for å kjøpe nye kuponger, eller velg resultater for å se om du vant forrige uke.

Når du velger spill får du opp en side hvor du kan velge dine numre for denne uken. Da kan du også velge hvor mange forskjellige linjer du vil kjøpe. Når du har valgt dine foretrukne nummer legger du kupongen i handlekurven hvor du kan betale for kupongene. Nå gjenstår det bare å sjekke resultatene etter trekningen og forhåpentligvis hente ut gigantisk premier.

Comments are closed.