Lotto

Lotterier er en form for pengespill hvor spillerne velger tall og hvis disse tallene blir trukket vinner spilleren gevinster. Trekningene kan foregå ved at papirkuponger blir trukket fra en balje, baller blir trukket fra et hjul eller i nymoderne casinoer på nett hvor de blir trukket elektronisk.

Lotterier har vært populære i tusenvis av år. De første lotterikupongene som har blitt funnet stammer fra Kina rundt 205 til 187 år før vår tidsregning. Mange historikere og forskjere tror at disse lotteriene var med på å finansiere enorme bygningsprosjekter som for eksempel den Kinesiske Vegg (the Chinese Wall).

Lotteriene ble tatt med til Europa av Romerne, og disse ble ofte store selskapsleker eller underholdning ved store fester. Hver gjest fikk da en billett eller et nummer hver, og vinnerne stakk gjerne av med dyre gaver istedenfor penger.

Lotteriene var særlig populære i Europa, i land som Italia, Frankriket og Tyskland rundt 1500 og 1600-tallet. I USA spilte man gjerne såkalte nummerlotterier på 1800-tallet. Disse startet ironisk nok i Italienske miljøer i New York og trekningen foregikk med baller som ble trukket ut av en balje. Lotterier har spredt seg utover hele verden i rekordfart.

I dag finnes det mange forskjellige lotterier. De fleste har til felles at flere tusen mennesker deltar. Det er den eneste måten store gevinster kan tilbys. De største lotteriene i det moderne samfunn er Euro Millions som er særlig populært i Europa (deriblant Norge), Powerball og Mega Millions som er svært populært i Amerika, og ikke minst EuroJackpot som er et av de største lotteriene i Europa.

Delta i lotterier på nettet

Det er veldig enkelt å delta i lotterier på internett. I tillegg er det en hel haug av fordeler ved å spille på nettet sammenlignet med å spille i butikker i Norges land.

Fordi norske lotterier gjerne bruker samme systemer som internasjonale lotterier er sjansene for å vinne like store. Forskjellen er at det er så utrolig mange flere mennesker som deltar i internasjonale lotterier sammenlignet med de norske. Hvordan tror du dette påvirker gevinstene? Det er klart at jo flere mennekser som spiller, desto større blir gevinstene. Det er logisk fordi flere mennekser setter penger på lotteriene.

Men det finnes også andre fordeler ved å spille på internett. Den mest logiske fordelen er at du kan sitte hjemme i sofakroen mens du spiller. Du slipper med andre ord å gå ned til din lokale daglighandel eller kiosk for å sette penger på arrangementerene. Du kan da i tillegg sjekke resultatene på samme sted som du kjøper kupongene, nemlig på internett.

Finnes det andre fordeler ved å levere inn lotto-kupongene på internett? Ja i aller høyeste grad. Du kan blant annet få store bonuser ved å kjøpe dem på internett. Hvorfor tror du det er mulig? Det er mye billigere å selge billetter på nett sammenlignet med å ansette en person til å selge dem i en butikk. I tillegg er det mange flere steder å kjøpe lotteri-kuponger på internett. Fordi konkurransen er mye større må selskapene tilby bonuser for å kunne tiltrekke seg kunder og beholde dem.

Så hvis du ønsker å sette penger på lotteri-kuponger lønner det seg å gjøre det på internett.

Comments are closed.