Mega Millions

Exclusive image 100% - Kjøp en billett og få en gratis
For og Imot
  • Massive utbetalinger
  • 2 trekninger per uke
  • Verdensrekordholder for største jackpot noensinne

Mega Millions er et Amerikansk 1-dollar lotteri som blir trukket 2 ganger i uken. Den aller første trekningen ble gjort i 2002. Jackpotten i Mega Millions er på minimum 12 millioner dollar, som blir betalt inn på vinnerens konto i 26 transaksjoner med mindre spilleren har valgt kontantbetaling som foretrukken betalings og uttaksmetode. Hvis ingen stikker av med jackpotten blir den videreført til neste uke.

Som nevnt ovenfor er prisen per spill 1 dollar. Lotteriet bruker 5/56 hvite baller pluss 1/46 Megaballer for å trekke vinnertallene. I alle de Amerikanske statene med unntak av Californa kan du betale 1 dollar ekstra for “såkalte” Megapliers hvor alle gevinstene (utenom Jackpot utbetalinger) blir ganget med 2, 3 eller 4.

Den største gevinsten som noen gang har blitt utbetalt i lotteriet Mege Millions var på 474 millioner dollar i kontanter. Det var 3 personer som hadde vinnerbilletter under denne trekningen. Men likevel var gevinsten enorm, og vinnerne var sikkert ikke i dårlig humør etter trekningen selv om den måtte deles på 2 andre.

Regler

Som nevnt ovenfor koster det 1 dollar per linje du spiller på Mega Millions. Hver spiller må trekke 6 tall fra 2 ulike puljer. 5 nummer mellom 1 og 56, og et tall mellom 1 og 46. Du vinner jackpotten hvis alle 6 tallene fra trekingen matcher dine foretrukne nummer.

Hvis du vinner jackpotten kan du velge mellom å få dem i 26 utbetalinger, noe som gir deg hele vinnerbeløpet. Hvis du ønsker å få alle pengene utbetalt med en gang i kontanter får du et noe lavere beløp. Du kan se på Mega Millions nettside forskjellen mellom en «annuity» utbetaling (i 26 transaksjoner) og kontantutbetalingen.

Gevinster

Det er som sagt enorme gevinster å vinne på lotteriet Mega Millions. Hvis du vinner en Jackpot er det minste beløpet du stikker av med på 12 millioner dollar, med mindre det er flere vinnere som du må dele gevinsten med. Men hvis det ikke er noen Jackpot-vinner en uke, videreføres vanligvis jackpotten til neste trekning. Vi sier vanligvis fordi dette ikke var tilfelle på den 18. desember 2012. Uken før var det ingen som vant jackpotten, men likevel var neste ukes jackpot på kun 12 millioner dollar.

Du vinner gevinster hvis du har 1 rikitg Megaball. Det vil si at du har muligheten til å vinne penger med kun 1 riktig tall. Desto flere riktige tall du har i tillegg til Megaballen, jo mer penger vinner du. Du vinner også penger hvis du har 3,4 eller 5 riktige tall i hovedpuljen og ingen Megaball. Det er med andre ord store muligheter til å vinne penger selv om du ikke vinner noen jackpot.

Spill på nett

Hvordan kan du delta I lotteriet? Du kan enkelt og greit delta ved å gå til Mega Millions nettside, www.megamillions.com. Her må du først og fremst velge hvilken stat du ønsker å kjøpe din lotterikupong fra. Når du har valgt din foretrukne stat får du opp informasjon om hvor du kan kjøpe dine lotterikuponger. I tillegg til fysiske steder som butikker og kiosker har de fleste stater også en nettside hvor du kan kjøpe dine lotterikuponger på nett. Du kan vanligvis sjekke resultatene fra forrige ukes trekning på samme nettside som du kjøper dine kuponger.

Da lotteriet er av enorm størrelse, kan du være sikker på at det er trygt å delta. I Amerika er det titusener som deltar i lotteriet hver eneste uke.

Comments are closed.